Malzemeler:
2 mango(yaklaşık 750 gram)
225 gram konserve ananas halkası,
100 ml ananas suyu
100 gram yeşil üzüm (ikiye bölünüp çekirdekleri ayrılmış

100 gram siyah üzüm (ikiye bölünüp çekirdekleri ayrılmış
Yapılışı:
Önhazırlık: Mangoları şu şekilde hazırlayın; Keskin bir bıçakla herbiri merkezden 1 cm ötede iki yerden kesin, (böylece mango üç parçaya bölünmüş olacak). Orta kısmında büyük çekirdeği olacak. Bir çay kaşığı yardımıyla iki kenar kısımların içlerini açın ve çıkartın. Çıkan sularını ayırın, meyveye ekleyin. Orta kısımdan kabuğu soyup çekirdeğini ayrı kesin.
Mangoları, ananas ve mango suyuyla birlikte blendar'a koyun. Püre haline getirin. Büyük bir kaseye aktarın. her ananas halkasını 6'ya bölün. Üzümlerle birlikte mango püresine ekleyin. Kasenin üzerini kapatın. 30 dakika kadar buzdolabında bekletin. Karışımı 5-6 küçük kasye koyup soğuk servis yapın.