Ana Sayfa
     Forum
     Sohbet
     Resim Galerisi
     Aşk Testi
     Televizyon İzle
     Anketler
     Ziyaretçi defteri
     Dost siteler



Sihirli Sevgi - Forum


=> Daha kayıt olmadın mı?

Ask & Sevgi Forumu

Forum - Coban kebası

Burdasın:
Forum => Evlilik => Coban kebası

<-Geri

 1 

Devam->


Orhan
(şimdiye kadar 187 posta)
30.12.2007 16:08 (UTC)[alıntı yap]
Malzemeler

900 gr koyun eti
3 Çorbaa kaşığı margarin
250 Gr küçüklerinden soğan
2 Adet orta boy domates
4 Adet patates(büyüklerinden)
10 Diş sarmısak
1 Demet dereotu
2 Su bardağı su
Yeteri kadar tuz



Hazırlanışı
Kemikli(kemiksizde olabilir) et kayısı büyüklüğünde parçalara doğranır.
Patatesler kabukları soyulduktan sonra dörder parçaya bölünür.
Soğanların kabukları soyulur ve bütün olarak bırakılır.
Domatesler çekirdekleri çıkarıldıktan sonra küçük küçük doğranır.
Bir güvece (tencere) et parçaları,ayıklanmış soğan,margarin,domates,sarmısak ve yeteri kadar tuz konulup orta ateşte pişmeye bırakılır.
Domates ve et suyunu salıp çekince doğranmış patates ve ılık su eklenir.
Güvecin ağzı kapalı olarak yemek kısık ateşte 30-40 dakika pişirilir.
Etler yumuşayıp pişince ayıklanarak yıkanmış ve kıyılmış dereotu serpilir ve güveç sofraya götürülerek servis yapılır.
Arzuya göre,yemeğe daha fazla sarmısak konulabilir



Bütün konular: 189
Bütün postalar: 188
Bütün kullanıcılar: 73
Şu anda Online olan (kayıtlı) kullanıcılar: Hiçkimse crying smiley

Site Tasarım By Orhan Aksu 2008
Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol